WALLFIX acrylwanden

WALLFIX acrylwanden

Aangeboden door Peter Dockx

ontdek ze hier

WALLFIX acrylpanelen voor wanden en vloer

WALLFIX acrylpanelen is het perfecte materiaal voor alle afwerking in een badkamer zoals douche, bad, (hang)WC, lavabo, ...

Sterke kunststof polymeerpanelen met een mooie laag acrylafwerking. Zo hebben ze alle voordelen van de flexibele sterke polymeer tezamen met de voordelen van het krasvaste acryl. De nadelen van polymeer en acryl worden door de perfecte samenwerking van de twee materialen volledig opgeheven. De polymeer maakt ze onbreekbaar en de laag acryl beschermt ze tegen krassen en bijtende producten.

De Wallfix panelen kunnen eenvoudig verwerkt worden, door hun lage gewicht en stijfheid worden ze zeer veel bij badkamerrenovaties gebruikt. De Wallfix panelen kunnen zowel op de vloer als tegen een wand geplaatst worden. Het resultaat is een mooi egaal vlak, dat gemakkelijk te onderhouden is en perfect waterdicht en schimmelvrij blijft.

Waarom kiezen voor Wallfix acrylpanelen ?

Verschillende afmetingen

De WALLFIX acrylpanelen zijn 5 mm dik en beschikbaar in vijf verschillende standaardmaten. Maatwerk is steeds mogelijk op bestelling.

Water-proof

De WALLFIX acrylpanelen zijn 100% waterdicht, watervast en schimmelvrij. De kunststof rot niet en is kleurloos.

Eenvoudig te verwerken

Door het lage gewicht zijn de WALLFIX acrylpanelen makkelijk te verwerken en transporteren maar ook te zagen, boren of schuren.

Onbreekbaar

De WALLFIX acrylpanelen zijn buigbaar in koude toestand en plooibaar na verwarming. Ze zijn slagvast en onbreekbaar.

Perfect voor bad & douche

Dankzij de witte kleur en het makkelijke onderhoud zijn de WALLFIX acrylpanelen ideaal voor badkamers.

Betaalbare oplossing

De WALLFIX acrylpanelen zijn heel betaalbaar en zijn snel en proper zelf te installeren.

Wij plaatsen graag uw badkamer

Als u op zoek bent naar een vakman om uw badkamer perfect in orde te maken met hoogwaardige materialen, bent u bij Peter Dockx aan het goeie adres. Als sanitair installateur in hart en nieren werkt hij dan ook graag met kwalitieve merken als Viessmann en Gröhe. Voor de afwerking van uw douche werkt Peter Dockx met de WALLFIX acrylwanden. Deze acrylwanden kunnen zowel geplaatst worden door Peter Dockx als door uzelf. Deze stevige douchewanden staan garant voor een lange levensduur!

Naar de website

Bad- & Douchesets aan promoprijzen

Naast het aanbod van WALLFIX acrylpanelen kunt u bij Peter Dockx in Diksmuide ook terecht voor samengestelde bad- en douchesets aan voordelige prijzen. Ontdek de Basic, Comfort en Deluxe doucheset, samengesteld uit topmateriaal!

Ontdek ons aanbod